Продажба на апартаменти, къщи и търговски помещения директно от строителя Велинград


 

Строителна фирма Металика строй ЕООД Велинград, продава апартаменти, къщи и търговски обекти директно от строителя

Продажба на имоти Велинград

  • Продажба на Апартаменти ново строителство от инвеститор
  • Продажба на къщи ново строителство от инвеститор Велинград
  • Продажба на търговски обекти ново строителство от инвеститор

Освен продажба на имоти Металика строй предлага и Проектиране и строителство на къщи, еднофамилни сгради, многофамилни сгради, търговски и промишлени помещения.

 

МЕТАЛИКА  СТРОЙ - ПРОДАЖБА НА НОВО СТРОИТЕЛСТВО ЖИЛИЩА  ВЪВ ВЕЛИНГРАД С КРЕАТИВЕН ДИЗАЙН И   УДОБНА ЛОКАЦИЯ

Строително инвестиционна компания МЕТАЛИКА СТРОЙ , e създаена като семейна фирма ,която се води от семейните ценности и влага изключително старание по отношение на изграждането и обзавеждането на своите сгради.Тя  се утвърди  на  стоителния пазар с качествено изпълнение на обектите си и коректно отношение и индивидуален подхот.

Ръководени от принципа, че домът е място, в което човек се чувства защитен и в безопастност, ние Ви предлагаме  уют, тишина и спокойствие  Дружеството предлага жилищата си с издадено удостоверние за въвеждане в екслоатация и по желание  до ключ и напълно обзаведени  включително с мебелировка, по ваш избор готови за обитаване. За нас най-важни са дълготрайните отношения, базирани на професионализъм и лоялност, които са гаранция за успех и стабилно развитие.

Дружеството предлага жилищата си с издадено удостоверние за въвеждане в екслоатация и по желание до ключ и напълно обзаведени  включително с мебелировка, по ваш избор готови за обитаване.

Ние разбираме колко е важно да изберете най-подходящия дом за Вас и Вашето семейство и затова залагаме на индивидуален подход към всеки.

Закупувайки от нас  Вашият дом, Вие си  осигурявате едновременно уют, тишина, спокойствие   и комуникативност, защото съчетава красотата на природата с удобствата на съвременното обслужване и инфраструктура.

Ще ви направим най-добрата оферта, без скрити условия и доплащания. За нас доволния клиент е най-важното във всеки проект. Не се колебайте да се свържете с нас, нашият екип е тук за да ви помогне!

Ново усещане за ДОМ- МЕТАЛИКА СТРОЙ  Велинград

Не отлагайте промяната в живота си – направете я още сега .Вижте сградите ни и в тях ще разпознаете своя нов дом- очакваме ви:

Наш постоянен стремеж е да бъдем максимално адаптивни към динамично променящите се условия на пазара за недвижими имоти и да предлагаме адекватни решения за нуждите на нашите клиенти. 

Търсите дом или инвестиция, нашите внимателно подбрани имоти ще ви спестят време.  Ние ще отговорим на очакванията ви и ще ви предложим наши построени или  новоствоящи се сгради  и опции за финансиране.

МЕТАЛИКА СТРОЙ- подарете си мечтания ДОМ
 

Можете да се свържете с нас чрез: