Продажба на 4 къщи ул. Кисловодск, Велинград


 

Продажба на 4 къщи  ул. Кисловодск, Велинград

НОВО СТРОИТЕЛСТВО директно от инвеститор, без посредник.

Продажба на Четири къщи на калкан, намиращи се на ул Кисловодск, под Х-л МАКСИ.

Малки къщи с добра локация граничещи с горичка под х-л Макси! 1ви етаж - хол трапезария, кухня и санитарен възел, 2ри етаж - две спални и санитарен възел.

Всяка къщата разполага с мазе 47м2, веранда 45м2 и гараж! Имат акт 14

КРЕАТИВЕН ДИЗАЙН, ТИШИНА И СПОКОЙСТВИЕ, УДОБНА ЛОКАЦИЯ
МЕТАЛИКА СТРОЙ ПРОДАЖБА НА ЖИЛИЩА НОВО СТРОИТЕЛСТВО ВЪВ ВЕЛИНГРАД

Строително инвестиционна компания Металика Строй, следвайки духа на съвремието и черпейки от традициите и професионализмът на екипа си от проектанти, инженери и строители, се утвърдихме на  стоителния пазар с качествено изпълнение на обектите си и коректно отношение към клиентите.

Ръководени от принципа, че домът е място, в което човек се чувства защитен и в безопастност, ние Ви предлагаме  голямо  разнообразие от апартаменти,  къщи и търговски помещения, за да сте сигурни, че получавате точно това, което искате.

Дружеството предлага жилищата си с издадено удостоверние за въвеждане в екслоатация и по желание до ключ и напълно обзаведени  включително с мебелировка, по ваш избор готови за обитаване.

Ние разбираме колко е важно да изберете най-подходящия дом за Вас и Вашето семейство и затова залагаме на индивидуален подход към всеки.

Закупувайки от нас  Вашият дом, Вие си осигурявате едновременно уют, тишина, спокойствие   и комуникативност, защото съчетава красотата на природата с удобствата на съвременното обслужване и инфраструктура.

Ще ви направим най-добрата оферта, без скрити условия и доплащания. За нас доволния клиент е най-важното във всеки проект. Не се колебайте да се свържете с нас, нашият екип е тук за да ви помогне!

Подарете си мечтания дом!
 

 
Етаж Къща Брой Застроена Сутерен Обща площ Статут
    спални площ, кв.м мазе/веранда кв.м  
2 етажа   къща  № 1 2 95,8 40 135,8 продадена 
2 етажа   къща  № 2 2 95,8 40 135,8 Гараж 1 кола  и мазе 50м3 с веранда 
2 етажа   къща № 3 2 95,8 40 135,8 Гараж 1кола и мазе 50м3 двор 150м2
2 етажа   къща № 4 2 95,8 40 135,8 Гараж 1кола и мазе 50м3 двор 150м2 + барбекю

Можете да се свържете с нас чрез: